Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Garageconcepten

Naast het Bosch Injection Systems concept biedt CAS ook een eigen concept aan namelijk het 'CAS-lidmaatschap'.

CAS-lidmaatschap

Cas automaterialen en Autoschade introduceert het CAS-lidmaatschap voor universele garages en Dealerbedrijven. Dit lidmaatschap biedt u een aantal aantrekkelijke voordelen zoals:

 • Gegarandeerd de hoogst mogelijke korting
 • Omzetbonus
 • Inkoop voordeel bij diverse bedrijven
 • Minder crediteuren
 • Schadeherstel voor alle verzekeraars, met aantrekkelijke marges op, door u aangeleverde, schade
 • Schadeherstel volgens de nieuwste methodes
 • Maximaal 4 x per dag levering, enkel voor CAS-leden

De CAS is ooit ontstaan vanuit de gedachte om samen onderdelen in te kopen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het mooie bedrijf welke CAS nu is. Echter, van de oorspronkelijke oprichtende bedrijven zijn er maar enkele over. Om nu toch weer het oorspronkelijke idee op te pakken, nu dus het lidmaatschap. ''Samen inkopen biedt nu eenmaal meer mogelijkheden dan ieder afzonderlijk'', is het motto van de CAS. En dan denken we niet alleen aan onderdelen, banden en olie. Er zijn meerdere zaken waar we gezamenlijk betere condities kunnen bereiken, dan ieder voor zich en daar willen wij graag in bemiddelen.

Deelnemende partijen

Een aantal van de deelnemende bedrijven zijn:

 • Area reiniging: Area biedt u de mogelijkheid om tegen een ''CAS'' tarief uw bedrijfsafval af te voeren
 • Würth: Würth levert klein materiaal en chemie voor de laagst mogelijke netto prijzen, gefactureerd door CAS
 • CAS Autoschade repareert voor u en uw klant voor elke verzekeringsmaatschappij alle voorkomende schades, ook spot repair en uitdeuken zonder spuiten
 • Valvoline: Valvoline levert al jaren top kwaliteit oliën tegen scherpe prijzen, ook deze worden gefactureerd door CAS. Tevens voor u, als garagist, de mogelijkheid om toe te treden tot het MAX Life Center netwerk
 • Fortune: Koffie, wie kan er zonder? Niemand toch, maar wel een behoorlijke kostenpost voor elke ondernemer. Fortune biedt u, als CAS-lid, de mogelijkheid om koffie en bijkomende producten te kopen tegen de scherpste prijzen

Bosch Injection Systems (BIS)

Het aantal dieselauto's blijft stijgen. Een enorme kans voor uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor de huidige benzine inspuitsystemen. Deze markt is groeiende en samen met Bosch bieden wij u de mogelijkheid de complexe systemen beter te leren begrijpen. Naast Bosch Car Service heeft Bosch hiervoor een geheel nieuw concept, Bosch Injection Systems (BIS) ontwikkeld.

Dit biedt elke garagehouder de kans zich te specialiseren in de kennis en de vaardigheden die nodig zijn voor diagnose en reparatie aan diesel- en benzinemotoren.

Het BIS voorziet in technische trainingen waarin theorie en praktijk worden gecombineerd met eerstehands knowhow van Bosch over de huidige inspuitsystemen. Kennis, eenvoudige diagnose en een snelle reparatie en vervanging van onderdelen zijn de kerndoelstellingen van het BIS-concept.

Bosch ontwikkelt deze moderne diesel en benzine injectiesystemen en is daarmee de juiste partner voor u. CAS automaterialen ondersteunt u met kennis en de gebruikelijke voorraad en levering. Wanneer u partner wordt, ontvangt u technische trainingen en uiteraard vakkennis en vaardigheid op gebied van reparatie en vervanging van onderdelen.

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van de concepten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alle in's en out's van de concepten.