Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

CAS en G.E.A. Automaterialen gaan Bosch voeren

CAS Automaterialen in Coevorden en G.E.A. Automaterialen in Emmen gaan gezamenlijk de garageconcepten Bosch Injection Systems en Bosch Autocrew aanbieden aan hun klanten. Ze doen dit in een partnership met onderdelenleverancier Havam Automotive.

De twee zelfstandige grossiers werken al geruime tijd samen, onder meer op het gebied van onderdeleninkoop. Samen bedienen ze in de regio’s Zuidoost Drenthe en Noordoost Overijssel zo’n honderd garagebedrijven. Met de nieuwe strategische overeenkomst proberen ze de groeiende concurrentie het hoofd te blijven bieden.

Uitstraling
“Zowel garages als grossiers zoeken partners die mee kunnen denken hoe verdere groei gewaarborgd blijft en een succesvolle toekomst verzekerd is”, zegt directeur Henk Geerts van Cas. “De uitbreiding van ons assortiment met de Bosch-lijnen is een waardevolle aanvulling op ons pakket.”

De belangrijkste meerwaarde is echter de extra ondersteuning van garagisten die de samenwerking Havam en Bosch mogelijk maakt. “We kunnen onze klanten nu Bosch diagnoseapparatuur leveren, uiteenlopende technische trainingen aanbieden en een verbeterde uitstraling bezorgen”, aldus directeur Erick van de Belt van G.E.A.

Waarborg
De samenwerking gaat met onmiddellijke ingang in. Klanten kunnen de Bosch-onderdelen direct en gemakkelijk bestellen via onder andere ikwilonderdelen.nl en Aldoc. “Wij zorgen voor een snelle levering en regelen samen met Havam en Bosch dat onze klanten de juiste trainingen krijgen.” De samenwerking met de strategische partners waarborgt volgens Geerts en Van de Belt de toekomst van de beide grossiers en die van hun klanten. “De keuze was dus snel gemaakt.”