Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Garantieformulier vernieuwd per 21 januari 2013

Ons garantieformulier is vernieuwd en verbeterd. Het betreft een aantal praktische wijzigingen om u in de toekomst nog sneller van dienst te kunnen zijn bij het in behandeling nemen van garantie aanvragen.

De belangrijkste wijzigingen zijn de toevoegingen van het chassisnummer, ordernummer en orderdatum en het dringende verzoek om zo concreet en uitgebreid mogelijk de klacht of storing te beschrijven. Deze velden zijn tevens verplicht gemaakt, zodat de garantieaanvragen sneller in behandeling genomen kunnen worden.

Het vernieuwde garantieformulier kunt u hier downloaden. Op het formulier zijn een aantal verplichte velden aangeduid met een asterix (*). Zonder deze informatie kan uw aanvraag helaas niet in behandeling worden genomen. Voor een effectieve communicatie verzoeken wij u het formulier volledig en in blokletters in te vullen.

Let op: alléén het nieuwe garantieformulier zal vanaf 21 januari 2013 door ons in behandeling genomen worden. Wij willen u dan ook verzoeken de oude versie niet meer te gebruiken.

Verdere informatie over onze garantieprocedure vindt u hier. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.