Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Ikwilonderdelen.nl koppelt speciaal gereedschap aan kenteken

Met ingang van 14 maart 2012 heeft ikwilonderdelen.nl een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaal gereedschap. Door middel van een button kan de klant per autotype en subgroep zien welk speciaal gereedschap noodzakelijk is om een bepaalde reparatie uit te voeren. De benodigde items kunnen direct mee besteld worden met de bestelling in ikwilonderdelen.nl. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

Hoe werkt het?
Uw klant toetst een kenteken in bij ikwilonderdelen.nl en kiest Partsbase. Klikt de klant bijvoorbeeld op Multi V-grafisch, dan ziet hij rechts bovenin de button 'speciaal gereedschap' verschijnen. Indien hij hierop klikt krijgt hij alle beschibare gereedschappen voor het betreffende autotype en gericht op het Multi V-systeem. Naast product, merk en afbeelding vindt u hier ook de brutoprijs en een eventueel geldende actieprijs.

Voordelen voor uw klant:

  • Direct inzicht welk gereedschap te gebruiken voor welke klus
  • Altijd voertuigspecifieke informatie
  • De button 'speciaal gereedschap' wordt niet getoond als er geen advies is
  • Direct besteld via ikwilonderdelen.nl

Op dit moment zijn er ruim 75.000 verknopingen op speciaal gereedschap voor de volgende merken:

  1. Hazet
  2. Laser
  3. Midlock
  4. LuK