Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Automaterialen

Goedkoper alternatief!

Dat de auto voor een hoop van uw klanten geen "heilige" koe meer is wist u natuurlijk al lang. Uw klanten kijken steeds kritischer naar de prijs van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Garantieformulier vernieuwd per 21 januari 2013

Ons garantieformulier is vernieuwd en verbeterd. Het betreft een aantal praktische wijzigingen om u in de toekomst nog sneller van dienst te kunnen zijn bij het in behandeling nemen van garantie aanvragen.

Nieuwe Europese regelgeving vanaf 1 november 2012

Op grond van verordening EG/1222/2009 moeten alle banden voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen die na 1 juli 2012 worden vervaardigd en die vanaf november 2012 in de EU worden verkocht, worden voorzien van een sticker of worden vergezeld van een label.

Valvoline prijswijzigingen

19 juli 2012 vindt er een prijswijziging op het assortiment Valvoline plaats. De prijswijzigingen zijn een direct gevolg van de ontwikkelingen in de grondstofindustrie.

Nieuwe impuls voor Bosch Injection Systems

Bosch geeft het werkplaatsconcept Bosch Injection Systems een nieuwe impuls. Bosch wil nieuwe leden aantrekken en doet dat met een aangepast opleidingsprogramma, de mogelijkheid tot online inschrijving via extranet, de creatie van een Bosch Injection Systems community en de uitwisseling van meer technische informatie.

Veranderingen APK per 1 april 2012

In het kader van Modernisering APK 2.0 zijn een aantal zaken bij de APK veranderd...

Ikwilonderdelen.nl koppelt speciaal gereedschap aan kenteken

Met ingang van 14 maart 2012 heeft ikwilonderdelen.nl een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaal gereedschap. Door middel van een button kan de klant per autotype en subgroep zien welk speciaal gereedschap noodzakelijk is om een bepaalde reparatie uit te voeren. De benodigde items kunnen direct mee besteld worden met de bestelling in ikwilonderdelen.nl. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

CAS en G.E.A. Automaterialen gaan Bosch voeren

Garageconcepten van Bosch.