Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Nieuws

19 juli 2012 vindt er een prijswijziging op het assortiment Valvoline plaats. De prijswijzigingen zijn een direct gevolg van de ontwikkelingen in de grondstofindustrie.

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

A.A.S.

 

AAS schadeherstel                   

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. U treft de A.A.S.-autoschadeherstellers door heel Nederland aan. Dat betekent altijd bij u in de buurt!

Wat doen wij?
Het is natuurlijk erg vervelend dat uw auto schade heeft. Daarnaast komen dan nog eens de praktische problemen: hoe kan ik dit allemaal snel en makkelijk regelen en hoe kom ik nu van A naar B? Wij nemen u graag al deze zorgen uit  handen. Wij zorgen voor vervangend vervoer en regelen de schadeafhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Dit omdat wij dé beste autoschadeherstellers zijn en weten hoe kostbaar uw tijd is. Uw auto wordt natuurlijk snel en vakkundig gerepareerd. Wij bieden u dus een totaaloplossing, omdat wij u graag weer snel op weg willen helpen!

De voordelen voor u op een rij
- Eén aanspreekpunt voor u waarbij alles geregeld wordt. Van een vakkundige reparatie tot een totale schadeafwikkeling met lease- of verzekeringsmaatschappij.
- Wij garanderen een snelle en vakkundige reparatie.
- Mogelijkheid om gebruik te maken van een vervangauto.
- Mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.
- Afspraak is afspraak! Na uw opdracht gaan wij uw autoschade snel en vakkundig herstellen zodat u op de afgesproken datum weer in uw eigen auto op weg kan.
- Uw auto wordt volledig gereinigd aan u afgeleverd.
- U ontvangt een volledige 4-jarige FOCWA garantie.
- Altijd bij u in de buurt. We hebben namelijk een landelijke dekking.
- Centrale klantenhelpdesk. Voor al uw vragen helpen wij u graag en snel verder. Dit kunt u doen via info@AAS-schadeherstel.nl of via telefoon: 076–531 77 25 (van ma t/m vr van 9:00 tot 17:00 uur).

Uiteraard kunt u bij dé betere A.A.S.-schadeherstellers altijd rekenen op een snelle service. Dat wij vakkundig zijn, hoeven we als jarenlange allround autoschadeherstel experts niet meer aan u uit te leggen. Dat is voor ons vanzelfsprekend!   

ALLROUND AUTOMOTIVE SOLUTIONS