Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

A.A.S. Dagherstel

Herstelt kleine autoschades in één dag

Per week breng je heel wat tijd door in je auto. Je gaat ermee naar je werk, vervoert er geliefden en kostbare spullen in, neemt hem niet te vergeten mee op pad in je vrije tijd en gaat ermee op vakantie. Wij van A.A.S. Dagherstel begrijpen als geen ander dat dit belangrijk voor je is. Daarom willen we je auto de zorg bieden die het verdient.

Bij ons kun je terecht voor alle kleine schades die je hinderen, van deukjes en krasjes tot dashboard- en interieurschades. We herstellen het allemaal, binnen één dag! Deze garantie is vastgelegd in onze menukaart, waarin je alle diensten en de prijzen kunt bekijken. Daarnaast gebruiken we de nieuwste technieken om je zoveel mogelijk te ontzorgen en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo is je auto snel weer de oude, uuh: nieuwe.

Voorwaarden A.A.S. Dagherstel

Elke schade is uniek! Uitgangspunten voor A.A.S. Dagherstel zijn vaste prijzen voor negen verschillende categorieën diensten die het Nederlandse wagenpark weer helemaal mooi gaan maken. 99% valt zeker onder een van deze categorieën.

Toch ontkomen wij er niet aan u erop te wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet te plaatsen is in een van de categorieën. Uw schadehersteller zal u precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs vrijblijvend aangeven. In de menukaart worden uitzonderingen ook benoemd die gelden voor deze categorie.

Menukaart: https://www.aas-dagherstel.nl/help-ik-heb-schade/

Twijfelt u nog? Ga gerust langs bij ons voor een vrijblijvend advies! Wij helpen u graag! Kijk ook eens op

http://www.aas-dagherstel.nl