Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Kwaliteit

CAS Autoschade en kwaliteit

Wij hebben dagelijks te maken met autoschade. Uw ervaringen en verhalen zijn voor ons de drijfveer voor een optimale dienstverlening. Wij denken continue na over wat nu eigenlijk kwaliteit is en hoe wij deze middels onze dienstverlening kunnen garanderen. Kwaliteit is voor ons én onze klanten de onbetwiste nummer 1! Daarom hanteren we een kwaliteitssysteem op maat, KZS. KZS staat voor Kwaliteitszorg voor de Schadeherstelbranche.

Daarnaast hebben wij een team van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Regelmatig volgen onze medewerkers cursussen om bij te blijven in het vak en om nieuwe dingen te leren. Óók onze leveranciers komen bij ons om onze medewerkers de laatste kneepjes van het vak te leren. Immers, de techniek staat niet stil. Bovendien werken we met moderne apparatuur die ons in staat stelt om continue goed en vakkundig werk te leveren. Alles conform fabrieksspecificaties en voorschriften van onze leveranciers.

Als FOCWA Garantiebedrijf geven wij maar liefst vier jaar garantie - zwart-op-wit - met behulp van het FOCWA Garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is voor meer dan twee jaar, dan wordt die fabrieksgarantie - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal overgenomen. In feite komt het erop neer dat u op de gerepareerde carrosseriedelen altijd minimaal vier jaar garantie krijgt. 

Al jaren lang werken wij aan kwaliteit. Omdat het bekende ISO systeem eigenlijk te algemeen van aard is, hanteren wij sinds enkele jaren het KZS(Kwaliteitszorg Systeem Schadeherstelbranche). Dit is een op de autoschadebranche toegesneden kwaliteitssysteem is ontwikkeld door Focwa.